AMBASSADÖRER – JENS DANTORP

Vi är stolta över att få samarbeta med Jens Dantorp, en ödmjuk professionell golf spelare på Europa Touren och Challenge touren. Hårt arbete ger resultat och i en sport med små marginaler måste man slipa på detaljerna.

En av detaljerna är BOLLÉ ® – GOLF PERFORMANCE EYEWEAR ™, funktionella  linser för golf, som gör Jens till en bättre golfspelare på Tourerna 2021

Gör som vi  – följ Jens på hans resa!

PGA Sweden OFFICIAL PRODUCTS

Solskydd är väsentligt för golfaren som tillbringar mycket tid och ofta i solen. BOLLÉ ® – GOLF PERFORMANCE EYEWEAR tillför en helt annan nivå med unika funktionslinser för bättre visuella performance. Detta är mycket intressant för Golf butiken, Teaching Pro’s och Playing Pro’s i sitt arbete och prestation skydda ögonen med optimala produkter. Vi ser verkligen fram emot vårt nya partnerskap med BOLLÉ ® – GOLF PERFORMANCE EYEWEAR säger Johan Hampf, VD PGA Sweden.

PQ OFFICIELL LEVERANTÖR

PQ fokuserar på rätt utrustning framför lägst pris – därför är kunskapen om golf väldigt viktig för oss. Att hitta rätt utrustning handlar om att lyssna på våra kunder och utifrån detta ge råd och guidning. Vår övertygelse är att fler skulle ha roligare ute på banorna och spela bättre golf, om de har rätt utrustning och har fler träningstimmar med sin PRO.

BOLLÉ ® – GOLF PERFORMANCE EYEWEAR™ är ett steg i rätt riktning för att göra golfen mer intressant och bättre. Vi är stolta ha PQ som samarbetspartner på golfbanan, en golffackhandels kedja som är kunnig och lyhörd för att erbjuda dom bästa produkterna till sina kunder